کد مطلب: 139950
انديشکده واشنگتن:
در صورت حماقت عربستان، اعراب بايد شاهد گلوله‌هاي آتش در آسمان‌خراش‌ها و بنادرشان باشند/ نبرد با ايران کابوس اعراب است
تاریخ انتشار : 1395/01/26 10:51:11
نمایش : 1994
تحليلگر انديشکده آمريکايي اذعان داشت: اعراب حاشيه خليج فارس هرگز با قدرت نظامي واقعي ايران مواجه نشده‌اند و در صورت نبرد با اين کشور بايد شاهد خسارات سنگيني باشند.












 

به گزارش هفت چشمه به نقل از  فارس «مايکل نايتس» تحليلگر امور نظامي، امنيتي کشورهاي حاشيه خليج فارس ،ايران و عراق انديشکده «واشنگتن» در اظهار نظري گفت ، نبرد نظامي ائتلاف رياض با ايران بسيار سنگين تر ‌از آني است که به نظر مي‌آيد.

نايتس گفت: «حضور آن‌ها در نبرد يمن بيان ميل نمايش نبرد جهت متوقف کردن حضور ايرانيان در سوريه و لبنان، بحرين و يمن است. آن‌ها مي‌خواستند اين علامت را ارسال کنند که اگر آمريکا به توافقي با ايران رسيده اما  اين کشورها حاضرند به تنهايي دولت يمن تحت حمايت ايران را مغلوب کنند و عربستان سعودي و يمن اين مسير را با اعزام نيرو به بحرين در بهار عربي آغاز کردند.

مايکل نايتس در ادامه با اشاره به سلاح‌هاي مورد استفاده شده از سوي نيروهاي انصارلله در يمن چون موشک‌هاي «توفان»، «کورنت اي» و «کونگورس 113»  که تاکنون حدود 60 تانک و خودروي زرهي سعودي را نابود کرده‌اند ، گفت: «نيروهاي تحت حمايت ايران و حزب الله لبنان دقيقا از فرمول نبرد با اسرائيل را اينجا پياده کرده‌اند و نيروهاي صالح و حوثي‌ها از چنين سلاح ها و تاکتيک‌هايي استفاده مي کنند.

مايکل نايتس در  زمينه تجربيات کسب شده ائتلاف سعودي از حضور در نبرد يمن گفت: « البته توان نظامي کشورهاي حاشيه خليج فارس به ويژه عربستان و امارات متحده عربي از سال 1991 و جنگ اول خليج فارس به اين سو افزايش يافته است و به عنوان مثال عمليات آبي خاکي و نيروهاي چتر باز آن‌ها يا  توان مسدود نمودن تردد دريايي  و دفاع ضد موشکي‌شان افزايش يافته است.  شايد آن‌ها بتوانند ايران را در جاهايي که حضور موقت و بابت تعهدشان دارند را شکست دهند اما نبرد واقعي با اين کشور کابوس است.» 

تحليلگر ارشد انديشکده واشنگتن در خاتمه گفت: «بحث حوثي‌ها جداست و حتي آن‌ها هنوز حزب الله لبنان نشده‌اند . کشورهاي عرب حاشيه خليج فارس هرگز با قدرت نظامي واقعي ايران مواجه نشده‌اند و نبرد يمن حکم عرصه آزمايشي را براي آن‌ها دارد. نبرد واقعي احتمالي آن‌ها با ايران بسيار سخت‌تر است . آن‌ها از نبرد يمن بازگشت تابوت‌ جنازه‌هاي خود را ديده‌اند اما در صورت نبرد سنگين با ايران اعراب خليج فارس بايد شاهد گلوله‌هاي آتش در آسمان خراش‌ها و بنادر دبي و جبيل (يکي از بزرگترين شهرهاي صنعتي عربستان ) باشند  البته اين را بگويم که پارسي‌ها نيز متحمل خسارات جاني و مالي خواهند شد.

انتهاي پيام/م

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg